Skip to main content

Als je het nieuws volgt op dit moment krijg je het idee dat de wereld stil staat – maar niets is minder waar. Ook in Nederland zijn er nog heel veel bedrijven die hard aan het werk zijn en vól gas geven. Iedere crisis biedt kansen, en rechtgeaarde ondernemers weten deze te vinden. Wat wél duidelijk wordt nu is dat het belang van super snel en betrouwbaar internet alleen maar groter wordt. Digitaal werken is de afgelopen weken naar the next level gegaan, en dat zal alleen maar meer gaan worden.

Wij van wauwau zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met aanleggen van super snel internet op het industrieterrein Westkanaaldijk en de Sluis Weurt. Jullie hebben onze mensen vast wel eens zien graven en ploeteren, en we zijn trots dat we al bijna klaar zijn.

Voordat we het industrieterrein kunnen aansluiten op hét grootste internet knooppunt ter wereld, moeten we nog even geduld hebben. De verwachting is dat we op dinsdag 13 oktober alle klanten hebben gekoppeld op onze super gigasnelle backbone!

Lite

Standard