Als ondernemer moet je snel schakelen. Wij helpen je daarin. Met onze glasvezelnetwerken onderneem je sneller dan ooit. Altijd en overal online. Zo scheppen we de randvoorwaarden om succesvol te kunnen ondernemen en je zo je doelen behaalt. Dat is ons doel.

Onbegrensd en onbezorgd online ondernemen

Met zakelijk glasvezel met snelheden tot liefst 10.000 Mbit/s zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Of je nu de hele dag in de cloud zit, online aan het vergaderen bent of gewoon snel wilt internetten en mailen. Dit is jouw netwerk van en voor de toekomst. Check de mogelijkheden voor het aanleggen van een glasvezelnetwerk in jouw regio of stad.

Check, check, postcodecheck?

Wauwau investeert in glasvezelnetwerken in heel Nederland en blijft zich uitbreiden. Je vindt ons zakelijk glasvezel al op bedrijventerreinen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Delft. Maar ook in plaatsen als Drachten, Heerhugowaard, Duiven en Belfeld. Zo profiteren meer en meer MKB-ondernemers van onbeperkte toegang tot voordelig en razendsnel internet. Altijd online, zorgeloos verbonden. Ben je benieuwd of wij ook in jouw regio bouwen aan het netwerk van de toekomst? Doe de postcodecheck!