Skip to main content

In 2013 is wauwau begonnen aan het verglazen van het industrieterrein Amsterdam-Noord. Dit terrein is ook bekend onder de naam NDSM terrein, Buiksloterham en Cornelis Douwes. In de tussentijd is het netwerk uitgebreid en zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat bedrijven gevestigd in Amsterdam-Noord ook in de toekomst hun bandbreedte honger kunnen stillen.

Ons netwerk ligt over het gehele industrieterrein en begint bij de Meteorenweg en loopt door via de tt. Vasumweg helemaal naar achteren tot aan Pllek en het NDSM-plein. De afgelopen jaren is het bedrijventerrein flink gegroeid en ziet er modern en goed onderhouden uit. Ook horeca gelegenheden als Loetje, Broodje Vasum en Pllek zorgen voor een ideaal vestigingsklimaat. Vanuit de Houthavens (Pontsteiger) en Centraal Station eveneens goed bereikbaar met het pontje.

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Amsterdam Noord is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Amsterdam-Noord en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van Wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen

Zakelijk glasvezel in Amsterdam-Noord aanvragen?

Wauwau heeft in Amsterdam-Noord al ruim 100 locaties aangesloten op het netwerk van de toekomst. En dat worden er steeds meer. Zo profiteren ondernemers gevestigd op bedrijventerreinen Cornelis Douwes, Buiksloterham en NDSM nu al van de voordelen van onze glasvezelnetwerken en wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe (grootschalige) projecten voor de aanleg van zakelijk glasvezel in andere delen van Nederland. Doe de postcodecheck en ontdek waar in de stad wij bouwen aan onbegrensde mogelijkheden voor online ondernemen.

Wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel in Amsterdam-Noord leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied

Het wauwau glasvezel dekkingsgebied van Amsterdam Noord bestaat uit de volgende straatnamen Softwareweg, Binairstraat, Digitaalstraat, Analoogstraat, Internetstraat, Programmeurstraat, Netwerkweg, Hardwareweg, Toetsenbordweg, Klaprozenweg, Disketteweg, Back-upstraat, Processorstraat, NDSM-kade, Werfkade, ms. van Riemsdijkweg, NDSM-pier, Computerweg, Monitorstraat, Printerstraat, Scannerstraat, Modemstraat, Plotterstraat, Displaystraat. NDSM-straat, tt. Vasumweg, Kraanspoor, Werfstraat, ms. Tarnweg, ms. Oslofjordweg, mt. Lincolnweg, tt. Melissaweg en de tt. Melaniaweg.

Lite

Standard