Skip to main content

Op 13 juli 2016 is Openglas Networks destijds begonnen aan het verglazen van de industrieterreinen Het Broek en Rijnpark in Arnhem. In de middenleeuwen waren er voornamelijk steenovens aanwezig in Het Broek. Halverwege de 19de eeuw ontwikkelde zich hier een moderner industrieterrein. Dankzij het glasvezelnetwerk van Openglas Networks hebben alle ondernemers toegang tot moderne en zeer snelle en stabiele glasvezelverbindingen. Niet alleen voldoende voor de huidige eeuw en ook degene die nog gaat komen.

In 2019 is het netwerk overgenomen door wauwau. Op dit moment staat het netwerk gekoppeld aan de backbone van wauwau en kunnen ondernemers, als ze nóg meer behoefte hebben aan snelheid, de verbinding zonder problemen upgraden en meer gaan belasten. De glasvezelring loopt over de Westervoortsedijk, de Oude Zevenaarsweg, de Driepoortenweg en de Johan de Wittlaan.

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Arnhem is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Arnhem en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van Wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen
√ Geen gedoe en geen poespas

Zakelijk glasvezel in Arnhem aanvragen?

Wauwau heeft in Arnhem al een flink aantal locaties aangesloten op het netwerk van de toekomst. En dat worden er steeds meer. Zo profiteren ondernemers gevestigd op bedrijventerreinen Het Broek en Rijnpark nu al van de voordelen van onze glasvezelnetwerken en wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe (grootschalige) projecten voor de aanleg van zakelijk glasvezel in andere delen van Nederland. Doe de postcodecheck en ontdek waar in de stad wij bouwen aan onbegrensde mogelijkheden voor online ondernemen.

Wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van Wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel in Arnhem leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied glasvezel Arnhem

Op de industrieterreinen het Broek en Rijnpark hebben wij de volgende straten voorzien van glasvezel: Nieuwe Kade, Badhuisstraat, Veilingstraat, Van Oldenbarneveldtstraat, Leeghwaterstraat, L.J. Costerstraat, Westervoortsedijk, Dr. C., Lelyweg, P. Calandweg, Cruquiusweg, Bruningweg, Beijerinckweg, Driepoortenweg, Simon Stevinweg, Stieltjesweg, Blankenweg, Leemansweg, Conradweg, Johannes Huddeweg, Emplacementsstraat, Mercatorweg, Orteliusstraat, Hondiusstraat, Snelliusweg, Jacob van Deventerstraat. Broekstraat. Le Mairehof en de Johan de Wittlaan

Lite

Standard