Skip to main content

Ons glasvezel netwerk in Belfeld is tot dusver het meest zuidelijke (en oostenlijke) netwerk. Dicht bij de Duitse grens en toch geen enkele grens aan snelheid, bandbreedte en stabiliteit. Dat is wat wij bieden in Geloërveld, De Pannenberg en de Witveldweg. Pannenberg onderscheidt zich van de andere gebieden doordat het meer ruimte biedt voor kleinschalige industrie. In Belfeld werkt wauwau nauw samen met mobielconnect. Zij beschikken over lokale kennis en weten wat er speelt bij ondernemers.

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Belfeld is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Arnhem en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van Wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen
√ Geen gedoe en geen poespas

Zakelijk glasvezel in Belfeld aanvragen?

Wauwau heeft in Belfeld al een flink aantal locaties aangesloten op het netwerk van de toekomst. En dat worden er steeds meer. Zo profiteren ondernemers gevestigd op bedrijventerreinen Geloërveld, De Pannenberg en Witveldweg nu al van de voordelen van onze glasvezelnetwerken en wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe (grootschalige) projecten voor de aanleg van zakelijk glasvezel in andere delen van Nederland. Doe de postcodecheck en ontdek waar in de stad wij bouwen aan onbegrensde mogelijkheden voor online ondernemen. Ook is het aan te bevelen contact op te nemen met onze lokale partner mobielconnect.

Wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel in Arnhem leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied glasvezel in Belfeld

wauwau heeft de volgende straten voorzien van glasvezel: Rijksweg Noord, Witveldweg, Craenakker, Blauwwater, Kerkberg, Geloërveldweg, Bremweg, Kozakkenberg, Pannenberg en de Tegelseweg.

Lite

Standard