Skip to main content

Op het nieuw te ontwikkelen berdijventerrein Food & Businesspark, vlakbij Veenendaal, heeft wauwau haar gigabit glasvezel ring aangelegd. Omdat wauwau in Veenendaal de terreinen Faktorij en de Compagnie reeds heeft voorzien van retesnel glasvezel, ligt een uitbreiding van het netwerk voor de hand.

Kavel bekend? Sluit glasvezel aan

Zodra de kavel is uitgegeven of bekend is vanuit de gemeente, kan wauwau de werkzaamheden opstarten om glasvezel aan te leggen. Wij houden al vast rekening met het nieuw te bouwen object en zorgen voor voldoende capaciteit en overlengte in ons netwerk. Geen enkel bedrijf kan zonder een goede IT infrastructuur. Het is daarom belangrijk om zo vroeg mogelijk in het proces de digitale bereikbaarheid te regelen.

wauwau: werkt samen met uw IT leverancier

Elk glasvezelnetwerk van wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied

Op de Klomp hebben wij in ieder geval dekking op de Innovatielaan.

Meer informatie over het bedrijventerrein: Food en Businesspark

Lite

Standard