Skip to main content

Het industrieterrein in Ruyven is zeer modern en goed onderhouden. Het is voornamelijk bedoeld voor bedrijven in de sectoren distributie, transport, groothandel, bouw en industrie. Het bedrijventerrein is gevestigd aan de N470 en de A13. Het netwerk in Ruyven is gekoppeld aan het wauwau netwerk aan de Rotterdamseweg (Zuid en Noord) en de Rotterdamseweg (Zuid en Noord) te Delft.

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Delfgauw is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Delfgauw en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen

Zakelijk glasvezel in Delfgauw aanvragen?

Vele ondernemers gevestigd op bedrijventerreinen Ruyven profiteren dagelijks van de wauwau-voordelen. Op industrieterrein Ruyven bouwen we door en sluiten we iedere keer weer nieuwe locaties aan. Doe de postcodecheck en ontdek waar in de stad wij bouwen aan onbegrensde mogelijkheden voor online ondernemen.

Wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied

Doordat er in Delfgauw (Ruyven) voornamelijk grote gebouwen staan bedoeld voor opslag, distributie en transport, bestaat het industrieterrein slechts uit een aantal straten. Uiteraard allemaal voorzien van glasvezel :). Rijksstraatweg, Importweg, Exportweg, Laan van Ruyven, Distributieweg, Groothandelsweg, Overslagweg en de Transportweg.

Lite

Standard