Skip to main content

Op de indstrieterreinen Rotterdamseweg (Noord en Zuid) en Schieoevers (Noord en Zuid) ligt sinds 2016 een wauwau glasvezel netwerk. De twee industrieterreinen zijn fysiek aan elkaar gekoppeld door een glasvezelverbinding onder de Delftse Schie. Het netwerk aan de Rotterdamseweg loopt ter hoogte van huisnummer 219 door tot huisnummer 368 en pakt alle adressen aan de linkerkant, tot aan de Schie, en de rechterkant, tot aan de A13, mee. Aan de andere kant van de Schie is Schieweg-Zuid en Noord volledig verglaasd.

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Delft is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Delft en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen

Zakelijk glasvezel in Delft aanvragen?

Vele ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Schieoevers en Rotterdamseweg profiteren dagelijks van de wauwau-voordelen. Ondernemers in Delft staan zeker niet stil en wauwau is iedere maand bezig in Delft om nieuwe aansuitingen te realiseren en bestaande te onderhouden. Doe de postcodecheck en ontdek waar wij in Delft kunnen leveren.

wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van wauwau. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied

Op de volgenden straten ligt onze glasvezel kabel en kunnen we een snelle aansluiting verzorgen: Abtswoudseweg, Leeuwenstein, Schieweg, Energieweg. Teslaweg, Bellweg. Faradayweg Marconiweg, Voltaweg, Ampèreweg, Rijnweg, Schiekade, Einsteinweg, Turbineweg, Dynamoweg, Deltaweg, Rotterdamseweg, Wassenaarstraat, Heertjeslaan, Boussinesqweg, Kluyverweg en de Ruivenstraat.

Lite

Standard