Skip to main content

Flitsend snel internet, geschikt voor elke digitale uitdaging. Nu steeds meer bedrijven afhankelijk zijn van een ijzersterke online infrastructuur, groeit de vraag naar betrouwbare glasvezelnetwerken. wauwau heeft in Den Haag Forepark en Leidschenveen (Oude Middenweg) voorzien van toekomst glasvezel! Wilt u profiteren van en vertrouwen op zakelijk glasvezel in Den Haag en Leidschenveen? Ontdek onze abonnementen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Uw bedrijf, altijd online. Uw bedrijf, klaar voor de toekomst, dat kan met de wauwau belofte: zorgeloos en flexibel online ondernemen.

Deel data wereldwijd, in recordtijd

Kiezen voor wauwau betekent kiezen voor onbegrensde mogelijkheden. Waar de grote aanbieders al snel denken in hoge tarieven, leveren wij vakwerk tegen scherpe tarieven. Als onafhankelijk specialist in zakelijke glasvezelnetwerken maken we werk van uw digitale transformatie en bieden we onbegrensde mogelijkheden voor onbegrensde groei. Wilt u vertrouwen op het beste netwerk voor zakelijk glasvezel in Den Haag en Leidscheveen? Neem dan direct contact op met onze specialisten en voor u het weet is uw bedrijf klaar voor het gigabit-tijdperk.

De beloften van Wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Leverbaar in heel Den Haag
√ Maatwerkoplossingen
√ Koppelen aan bedrijfsnetwerk
√ Eenvoudig opschalen

Zakelijk glasvezel in Den Haag aanvragen?

wauwau is gespecialiseerd in de aanleg van glasvezelnetwerken voor bedrijven. Geheel op maat, wat uw zakelijke uitdaging ook is. Van internet en telefonie tot cloud-computing, pintransacties en het nieuwe werken. Wij garanderen u dat snelheid en capaciteit niet langer de rem op de groei van uw bedrijf vormen. Ons open netwerk voor zakelijk glasvezel in Den Haag vindt u nu al op bedrijventerrein Forepark. Wordt u de volgende Haagse ondernemer met onbeperkte toegang tot onbegrensde online mogelijkheden?

Zorgeloos en flexibel online met wauwau

Maximale beschikbaarheid, gegarandeerde snelheid en altijd verbonden tegen een blijvend scherp tarief. Ontdek de kracht van ons netwerk en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor zakelijk glasvezel in Den Haag. Neem voor meer informatie contact met ons op of doe de postcodecheck en zie in één oogopslag waar wij bouwen aan het netwerk van de toekomst.

Waar liggen de kabels?

Het glasvezel newerk van wauwau ligt in iedere straat van het Forepark en ten noorden van het Leidscheveensepad. Op dit moment zijn de volgende straatnamen voorzien van wauwau glasvezel: Oude Middenweg, Loire, Rhone, Donau, Neckar, Rijn, Wolga, Schelde, Haags Kwartier, Theems, Elbe, IJssel, Linge, Vlist, Dinkel Regge, Taag, Moezel, Moldau, Ruhr, Tauber, Oder, Weser en de Tiber.

Lite

Standard