Skip to main content

Drachten is de op één na grootste plaats van Friesland en werd in de 17e eeuw geschreven als Dragten. Dankzij de bekende Philips fabriek is Drachten qua inwoneraantal enorm gegroeid. Naast de scheerapparatenfabriek kreeg Drachten ook internationaal bekendheid vanwege het ‘experiment van Drachten’. Hierbij werden verkeersborden weggehaald en werd de verkeerssituatie overgelaten aan het gezond verstand van de bestuurder. Omdat wij glasvezel leveren, staat op Wikipedia hierover meer informatie. Terug naar glasvezel: het industrieterrein Drachten is één van de grotere en meest succesvolle industrieterreinen van wauwau. De roots van de ondernemers liggen in Friesland, het schoolgaande leven in Drachten en het oude hoofdkantoor. wauwau spreekt de taal letterlijk (en niet foutloos).

Duidelijke afspraken, razendsnel verbinden

Onze belofte aan ondernemend Drachten is – net als onze glasvezelnetwerken – kraakhelder: onbegrensde mogelijkheden voor grenzeloze groei. Nu in onze digitale samenleving steeds meer diensten online geleverd worden of in de cloud zijn ondergebracht, is betrouwbaar en snel internet de core-business voor elke organisatie. Wij versnellen en verbeteren de digitale transitie van uw bedrijf door het garanderen van ijzersterke netwerken voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Kiest u ook voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief? Informeer direct naar de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Drachten en deel data wereldwijd, in recordtijd.

De beloften van Wauwau

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Eenvoudig opschalen

Zakelijk glasvezel in Drachten aanvragen?

Wauwau heeft in Drachten al ruim 100 locaties aangesloten op het netwerk van de toekomst. En dat worden er steeds meer. Zo profiteren ondernemers gevestigd op bedrijventerrein De Haven nu al van de voordelen van onze glasvezelnetwerken en wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe (grootschalige) projecten voor de aanleg van zakelijk glasvezel in andere delen van Nederland. Doe de postcodecheck en ontdek waar in de stad wij bouwen aan onbegrensde mogelijkheden voor online ondernemen.

Wauwau: onafhankelijk en betrokken maatwerk

Elk glasvezelnetwerk van Wauwau is een garantie voor razendsnel internet tegen een blijvend scherp tarief. Als onafhankelijk aanbieder van zakelijk glasvezel in Drachten  leveren we maatwerk. Samen ontwikkelen we het netwerk dat past bij uw behoeften, nu en in de toekomst – zónder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u bouwen op de zekerheid en betrouwbaarheid van een ijzersterke digitale infrastructuur voor online ondernemen? Profiteer van het snelste internet ter wereld en maak al uw zakelijke ambities waar met de flexibele en flitsend snelle oplossingen van DeltaFiber. Ontdek de kracht van ons netwerk!

Dekkingsgebied

Tussendiepen, De Hemmen, Loswal, De Meerpaal, De Roef, Het Anker, De Bolder, De Giek, De Gaffel, De Steven, Het Helmhout, De Kletten, De Boeg, De Fok, Dukdalf, De Kiel, De Lier, Het Gangboord, Stuurboord en de andere kant: Bakboord.

Lite

Standard