Skip to main content

De vraag naar meer, sneller, beter en betrouwbaar online ondernemen groeit. wauwau bouwt nu aan het netwerk van de toekomst in Hoogeveen (De Wieken en Noord B). Dit betekent zakelijk glasvezel met snelheden tot 10.000 Mb/s. Een netwerk zónder beperkingen, sneller dan ooit. Welkom in ons gigabit-tijdperk.

Glasvezel in Hoogeveen

Wauwau is dé specialist voor zakelijk glasvezel in Nederland. Onze netwerken, met snelheden oplopend tot 10.000Mb/s, houden u en uw bedrijf in beweging. Zorgeloos en flexibel ondernemen, maatwerk voor een eerlijke prijs. Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf aansluiten op onze glasvezelnetwerken? Informeer vrijblijvend naar onze diensten en netwerken en ontvang binnen één dag een persoonlijk overzicht van de mogelijkheden op uw locatie! Klaar voor de toekomst, met de zekerheid en betrouwbaarheid van zakelijk glasvezel.

De verwachting is dat de we de klanten in maart 2021 kunnen opleveren.

Bedrijven gevestigd aan de volgende straten hebben begin 2021 de wauwau factor!

Industrieweg, Noorderweg, Voltastraat, Franklinstraat, A G Bellstraat, Marconistraat, Dr Anton Philipsstraat, Edisonstraat, Dieselstraat, Smirnoffstraat, Siemensstraat, De Lavalstraat, Weberstraat, Morsestraat, Pesserdijk, Zeppelinstraat, Fokkerstraat, Stuifzandseweg, Parmentierstraat, Achteromsedijk, Stephensonstraat, Europaweg, De Vos van Steenwijklaan, Meteorenlaan en de Zenithlaan

Lite

Standard