Skip to main content

Meer dan ooit is ondernemend Nederland afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding en een sterke digitale infrastructuur. De versnelde digitale transitie binnen het bedrijfsleven vraagt om een netwerk met grenzeloze mogelijkheden voor online ondernemen. Wauwau bouwt in heel Nederland aan het netwerk van de toekomst. Onze glasvezelnetwerken zijn een garantie voor onbegrensde snelheid, volop capaciteit en de zekerheid van het veilig en betrouwbaar benutten van elke zakelijke kans. Flexibel en digitaal zakendoen in Friesland? Kies dan voor zakelijk glasvezel in Friesland en deel data wereldwijd, in recordtijd.

Glasvezelnetwerken in Sneek en Drachten

Door heel Nederland rolt Wauwau wekelijks nieuwe glasvezelnetwerken uit. Ook in Friesland profiteren honderden ondernemers nu al van de voordelen van wauwau. Bedrijventerrein De Hemmen in Sneek had in 2019 de Friese glasvezelprimeur, vanaf maart 2020 zijn ook de ondernemers van bedrijventerrein De Haven in Drachten voorbereid op alle eisen en uitdagingen van de digitale toekomst. Bedrijven die – in een later stadium – ook toegang willen tot de nieuwe glasvezelverbinding zijn al binnen vijf dagen aangesloten op het netwerk. Meer weten over zakelijk glasvezel in Friesland? Neem direct contact op en ontdek de mogelijkheden.

Zakelijk glasvezel in Friesland: maat- en vakwerk

Als specialist in het aanleggen van betrouwbare glasvezelnetwerken, staat Wauwau u gedurende het gehele traject bij. Elk project begint met het ontwikkelen van een unieke maatoplossing. Samen bepalen we de beste aanlegroute voor het glasvezelnetwerk. Ook de planning van de werkzaamheden en de aansluiting van het netwerk, nemen wij voor onze rekening. Zo kunt met minimale overlast, maximaal profiteren van een razendsnelle en veilige connectie. Bent u overtuigd? Doe direct de postcodecheck en ontdek waar wij zakelijk glasvezel in Friesland aanleggen.

De beloften van Wauwau (H3)
√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Leverbaar in heel Friesland
√ Maatwerkoplossingen
√ Koppelen aan bedrijfsnetwerk
√ Eenvoudig opschalen

We doen wat we beloven

Kiezen voor Wauwau betekent een garantie op supersnel, betrouwbaar internet. Maar, er is meer. Onze glasvezelnetwerken bieden de hoogste uptime en service staat voor wauwau altijd op de eerste plek. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan zorgen wij ervoor dat u binnen no-time weer online bent. Onze specialisten vertellen u graag hoe wij u efficiënt en vakkundig van A tot Z begeleiden naar het gigabit-tijdperk. Stap binnen in de digitale wereld van zakelijk glasvezel in Friesland waar snelheid en capaciteit nooit meer een rem op de groei van uw bedrijf vormen.

Lite

Standard