Glasvezel aanleggen voor bedrijven

Als ondernemer wilt u blijven groeien. Zakelijke mogelijkheden benutten, het liefst met alle troeven in handen. Steeds meer diensten en werkzaamheden vinden tegenwoordig online en in de cloud plaats. Bestaande bedrijfsnetwerken, via een ADSL- of kabelverbinding, lopen in dit digitale tijdperk tegen de capaciteitsgrens aan. Een groot risico. Daarom is ons specialisme niet alleen zeer populair, maar bovenal een garantie voor zorgeloos, betrouwbaar en veilig online ondernemen. Met zakelijk glasvezel aanleggen gaat er een digitale wereld voor u open, een wereld van meer snelheid, ruim voldoende capaciteit en onbegrensde mogelijkheden.

Onbegrensde mogelijkheden, grenzeloos ondernemen

Wauwau is gespecialiseerd in glasvezel aanleggen voor bedrijven. We maken bedrijventerreinen en -gebieden klaar voor de toekomst, door ongelimiteerde toegang tot het uploaden en downloaden van data te bieden. Met snelheden oplopend tot 10.000 Mb/s heeft u als ondernemer letterlijk alle troeven in handen. Internet, telefonie, online back-up, pintransacties, alarmtransmissie, video-calls, cloud computing, VPN: met zakelijk glasvezel vormen snelheid en capaciteit nooit meer een rem op het waarmaken van uw zakelijke ambities.

Glasvezel aanleggen voor bedrijven is maatwerk

Elk glasvezelnetwerk dat wij aanleggen – van bedrijventerrein tot bedrijfsverzamelgebouw – is een garantie voor flitsend snel internet tegen een scherp tarief. Stabiel, multifunctioneel, altijd online – én op maat van de klant. Samen bepalen we de beste aanlegroute voor het glasvezelnetwerk en plannen we de werkzaamheden en aansluiting van het netwerk in. Zo profiteert u bij glasvezel aanleggen met zo min mogelijk overlast zo snel mogelijk van gigabit-voordelen.

Zorgeloos en flexibel online ondernemen

Wauwau start en eindigt op poleposition. Door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en op te nemen in onze digitale transformatie van Nederland behouden we de voorsprong. En daar profiteert u van. Glasvezel aanleggen voor razendsnel en betrouwbaar internet betekent zorgeloos en flexibel zakendoen. Dat is wat onze klanten dagelijks ervaren. Wauwau, het antwoord op de marktvraag van vandaag én de toekomst. Ook kiezen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van zakelijk glasvezel? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij zakelijk Nederland future-proof maken!

De voordelen van zakelijk glasvezel: (H3)

√ Snelheid tot 10.000 Mb/s
√ Flitsend snel werken
√ Leverbaar in heel Nederland
√ Maatwerkoplossingen
√ Koppelen aan bedrijfsnetwerk
√ Eenvoudig opschalen

 

2013

DeltaFiber wordt opgericht

20 augustus 2013

Xenosite levert in geheel Nederland hoogwaardige zakelijke glasvezel verbindingen op netwerken van derden zoals KPN, Eurofiber en Tele2. Klanten van Xenosite hadden behoefte aan meer bandbreedte tegen een acceptabel tarief. De traditionele leveranciers, KPN, Eurofiber en Tele2, wilden niet mee denken in een ander prijsmodel. Daarom is in 2013 gestart met de aanleg van een eigen glasvezelnetwerk. Ons eerste industieterrein lag in Amsterdam Noord (NDSM terrein, Buiksloterham, Cornelis Douwes). Na Amsterdam hebben we Delft (Schieoevers en Rotterdamseweg) en Delfgauw (Ruyven) opgepakt.

2017

DeltaFiber volledig open netwerk

3 april 2017

Waar DeltaFiber eerder exclusief met Xenosite samenwerkte als Internet Service Provider, is het netwerk vanaf april 2017 volledig opengezet voor geselecteerde dienstenaanbieders. De onderneming Xenosite is overgegaan in Voiceworks en DeltaFiber versnelt haar uitrol op zakelijke industrieterreinen. Ondertussen is Duiven, Belfeld, Den Haag, Rotterdam en Heerhugowaard gebouwd.

2020

DeltaFiber wijzigd naam in wauwau

21 juli 2020

Na DeltaFiber draagt de organisatie achter glasvezelbuitenaf een vrijwel identieke naam: DELTA Fiber Nederland B.V. In samenspraak met DELTA Fiber Nederland heeft DeltaFiber besloten haar naam af te staan aan DELTA Fiber Nederland en door te gaan onder de naam wauwau. Sinds er naast DeltaFiber ook DELTA Fiber Nederland bestaat, is de verwarring in de markt enorm toegenomen. Wij hechten aan duidelijkheid en blijven weg van verwarring.