Veel bestaande ADSL- of kabelverbindingen lopen tegen capaciteitsgrenzen aan. Niet gek, de wereld verandert snel en vindt meer en meer online plaats. Online vergaderen, werken in de cloud, zware bestanden versturen, online back-ups maken. Als ondernemer wil je boven op die ontwikkelingen zitten.

Blijven groeien en kansen benutten. Wij helpen je die mogelijkheden te grijpen, want met zakelijk glasvezel gaat er een digitale wereld voor je open, een wereld van meer snelheid, ruim voldoende capaciteit en onbegrensde mogelijkheden.

Onbegrensd ondernemen

Wat jouw ambities ook zijn, met zakelijk glasvezel van wauwau zijn snelheid en capaciteit nooit meer een issue. Wij maken jouw bedrijventerrein vandaag klaar voor de toekomst. Van internet tot telefonie, van pintransacties tot alarmtransmissies, van video-calls tot cloud computing. Wat je ook wilt doen, wij zorgen er samen met onze partners voor dat het kan.

Glasvezel aanleggen is maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde, jouw organisatie is uniek. Dat geldt ook voor glasvezelnetwerken. Of het nou een bedrijventerrein of een bedrijfsverzamelgebouw is, wij maken het netwerk op maat. Samen bepalen we de beste aanlegroute voor het glasvezelnetwerk en plannen we de aansluitingswerkzaamheden in. Zo profiteer je maximaal, terwijl je zo min mogelijk overlast hebt.

Klaar voor de toekomst

Wij halen de toekomst naar voren, zodat jouw organisatie future-proof is. We zitten boven op de laatste ontwikkelingen en kijken altijd naar hoe we onze diensten nog beter kunnen aanbieden. We implementeren innovaties en nieuwe slimmigheden. Zo ben je niet alleen vandaag verzekerd van betrouwbaar en snel zakelijk glasvezel, maar ook morgen.

De voordelen van zakelijk glasvezel

√ Snelheid tot 10.000 Mbit/s
√ Supersnel werken
√ Leverbaar in heel Nederland
√ Maatwerkoplossingen
√ Koppelen aan een bedrijfsnetwerk
√ Eenvoudig opschalen