Skip to main content

De challenger in de zakelijke glasvezel markt laat weer van zich horen.

wauwau, de snel groeiende leverancier van supersnel zakelijk glasvezel, heeft de B2B divisie van OpenGlas Networks uit Amsterdam per oktober 2019 overgenomen. Door deze overname zijn er 2 gebieden in Arnhem toegevoegd aan het portfolio, en hiermee komt het aantal door DeltaFiber ontsloten industrieterreinen in Nederland op 14 te liggen.

Op al deze terreinen levert wauwau uiterst betaalbaar glasvezel aan ondernemers, die daarmee voor een bedrag vanaf 99,- Euro per maand toegang krijgen tot supersnel internet, vanaf 100Mb/s oplopend tot 10.000 Mb/s.

Minstens zo belangrijk – voor iedere klant wordt een apart plan gemaakt, toegesneden op de wensen, behoeften en groeiambities van de ondernemer. Of het nu gaat om internet, telefonie, online back-up, het verwerken van grote aantallen pintransacties, videoconferencing, Cloud computing, VPN of allemaal – DeltaFiber analyseert dit eerst samen met de business partner voordat de werkzaamheden beginnen. En houden pas op als alles naar tevredenheid werkt.
En deze servicegerichte aanpak gaat ook door ná de oplevering.

De doelstelling van wauwau is 5.000 actieve abonnementen vóór 2025 afgesloten te hebben. En door de overname van OpenGlas Networks komt deze weer een grote stap dichterbij.

wauwau– Fast, Furious and GOOD.

Lite

Standard