Skip to main content

Signet is sinds 1996 dé netwerk onafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie – van mkb tot aan multinational – een passende connectiviteit oplossing.

Wij zijn in staat om op vrijwel elke locatie in Europa connectiviteitsdiensten te leveren, vestiging(en) aan te sluiten en meerdere bedrijfslocaties moeiteloos aan elkaar te koppelen.

Zakelijke netwerkoplossingen
Intelligente, gemanagede en redundante (MPLS)- netwerk oplossingen, gebaseerd op onder andere switching, routering en software die bijdragen aan een hogere netwerkbeschikbaarheid.

Zakelijk internet
Met zakelijk internet van Signet ben je verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op jouw wensen tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Zakelijke telefonie
Telefoneren zoals je gewend bent, maar dan via internet én tot 60% goedkoper.

Hoge service
Met een persoonlijke benadering en kennis van zaken nemen wij graag de zorg uit handen. Heb je extra hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar met deskundig advies.

Veel extra’s
Interessante aanvullingen op ons dienstenpakket. Denk aan Secure Voice, anti-DDoS en Fiber Care. Met deze oplossingen creëren we de best passende connectiviteit oplossing voor jouw bedrijf.

Lite

Standard